aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Aυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα»

«Aυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα»

Δηλώσεις του Αντώνη Γιωργαλλίδη φιλοξενούνται στο περιοδικό του τελικού Κυπέλλου. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου το 2011, τονίζοντας πως αυτό που θυμάται πιο χαρακτηριστικά είναι ότι το χάρηκε ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά για τον προ πενταετίας τίτλο είπε: «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι από τον τελικό του 2011, είναι το πόσο μεγάλη χαρά χαρίσαμε στον κόσμο μας. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου από όλα όσα έγιναν πριν από πέντε χρόνια. Μπορεί να απέκρουσα δύο πέναλτι, όμως, αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα και εγώ έκανα τη δουλειά μου».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην πρόκριση στον προσεχές τελικό μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι: «Η διαδικασία των πέναλτι είναι πολύ δύσκολη για τους τερματοφύλακες, όμως είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία αν τελικά βγεις νικητής, η χαρά είναι απερίγραπτη. Είδαμε και τους δύο τελικούς να κρίνονται στα πέναλτι. Και οι άλλες τρεις ομάδες που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία έχουν εξαιρετικούς τερματοφύλακες και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ότι τελικά προκριθήκαμε εμείς και ο Απόλλων».

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του ενόψει του τελικού: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές να παίζουν σε ένα τελικό, πόσο μάλλον να κατακτήσουν το τρόπαιο. Οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο και εύχομαι, με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε εμείς.

Ως ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, θέλουμε να δώσουμε και πάλι χαρά στον κόσμο μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός, με αθλητοπρέπεια και να τον χαρούν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων».

Πηγή: omonoianews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ