aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAυγουστή: «Δεν θα περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για Χάμπο»

Aυγουστή: «Δεν θα περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για Χάμπο»

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ένα τίτλο, ενώ τοποθετήθηκε και για τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με τις αλλαγές στο ημίχρονο του καθοριστικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε εδώ: Η απάντηση Αυγουστή για τις φήμες στο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα

O κορυφαίος προπονητής στη λήξασα σεζόν, όπως αναδείχθηκε από ΚΟΠ και ΠΑΣΠ, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Χάμπου Κυριάκου, τονίζοντας πως υπολογίζεται για τη νέα χρονια μεν, αλλά άφησε ανοικτό παράθυρο αποχώρησής του.

«Ο Χάμπος πριν φύγει από την ομάδα ήταν ο παρτενέρ του Σακέτι κι όταν έφυγε κάλυψε το κενό του ο Άλεφ. Τώρα θα γίνει το αντίστροφο».

Πριν ακόμη ανοίξει η μεταγραφική περίοδος υπάρχουν οι σειρήνες για τον Χάμπο ότι μπορεί να αποχωρήσει για το εξωτερικό. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου υπάρχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν είναι στα πλάνα μας για τη νέα χρονιά και υπολογίζεται κανονικά. Το σίγουρο είναι πως δεν θα περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για να αντικατασταθεί αν φύγει. Το ρόστερ μας θα είναι έτοιμο πριν από τον πρώτο αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου και ελπίζουμε να είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό μέχρι την αναχώρησή μας για την Αυστρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ