aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆξιος διάδοχος ο Νίκος Κίρζης

Άξιος διάδοχος ο Νίκος Κίρζης

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ο πρώτος που είχε πιστέψει ότι μία ομάδα από τη μικρή Κύπρο μπορούσε να διακριθεί στην Ευρώπη ήταν ο Ντίμης Κίρζης, ο οποίος είχε δει τον Απόλλωνα να… κοιτάζει στα μάτια «μεγαθήρια» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επί προεδρίας του και βλέποντας πως η ομάδα του είχε κοντράρει τη Λίβερπουλ εντός έδρας, αλλά και την Ίντερ, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ιταλία, είχε δηλώσει κατ’ επανάληψιν πως οι κυπριακές ομάδες μπορούσαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να βάλουν το νησί μας στον… ευρωπαϊκό χάρτη.

Δηλώσεις που επιβεβαιώθηκαν δεκαπέντε περίπου χρόνια αργότερα, με τον πρώην πρόεδρο των κυανόλευκων να νιώθει δικαιωμένος. Πλέον, απολαμβάνει τα επιτεύγματα της αγαπημένης του ομάδας, πόσω μάλλον όταν αυτά έχουν επιτευχθεί με τον γιο του Νίκο στην ηγεσία της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα. Επιτεύγματα για τα οποία δηλώνει περήφανος, τονίζοντας συνεχώς πως ο Νίκος όχι απλά αποτελεί άξιο διάδοχό του, αλλά είναι και πιο επιτυχημένος από τον ίδιο, μετρώντας τρεις προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ