aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑύριο το πρώτο παιχνίδι με τους Τσέχους

Αύριο το πρώτο παιχνίδι με τους Τσέχους

Αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν για τα Play-offs του Europa League. Στόχος της ΑΕΚ να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στη Τσεχία από χθες και πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση στο Plzen.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα στο «Plzeň City Stadium» που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης. Πριν την έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου στην παρουσία του προπονητή της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι της Πέμπτης θα αρχίσει στις 21:15 και θα διαιτητεύσει ο Σλοβένος Matej Jug με βοηθούς τους συμπατριώτες του Matej Žunič και Manuel Vidali και τέταρτο διαιτητή τον Nejc Kajtazović. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Λιθουανός Paulius Malzinskas και παρατηρητής αγώνα ο Πολωνός Łukasz Wachowski.

*Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου στο ΑΕΚ – Αρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ