aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑύριο Τετάρτη (24/5) η εκδήλωση για βοήθεια στον Φούσκο

Αύριο Τετάρτη (24/5) η εκδήλωση για βοήθεια στον Φούσκο

Η Νέα Σαλαμίνα υπενθύμισε για την μουσική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Savino Live στη Λάρνακα, την Τετάρτη 24 Μαΐου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Εμιλιάνο Φούσκο.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι

Υπενθυμίζουμε για τη μουσική εκδήλωση που διοργανώνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή μας Εμιλιάνο Φούσκο, για να ακολουθήσει το παιδάκι του ειδικές θεραπείες μετά το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει παρουσιάσει.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως σωματείο για να συμπαρασταθούμε στον Εμιλιάνο και στην οικογένεια του, με την ελπίδα το παιδάκι να ανταποκριθεί στις θεραπείες και να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα υγείας.

Το κυπριακό κοινό έχει αποδείξει αμέτρητες φορές την ανθρωπιά και ευαισθησία του και δηλώνουμε πως θα ανταποκριθεί και σε αυτό το κάλεσμα.

Η μουσική βραδιά που θα διοργανωθεί στο Savino Live στη Λάρνακα, την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 20:30 (κρατήσεις στα 99426011/99860304). Εκεί θα παρουσιαστεί ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα και θα υπάρχει είσοδος στα 10 ευρώ, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη θεραπεία του παιδιού.

Για τον κόσμο που αδυνατεί να παραστεί στην εκδήλωση παραθέτουμε τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας όπου μπορεί να κάνει τις οικονομικές του εισφορές:

Bank name: Astro Bank

Holder’s name: Emiliano A. Fusco

Saving Account: 0000391832

Iban: CY8008003020000000000391832

Swift: PIRBCY2N

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για τη συγκινητική ανταπόκριση που έχει δείξει το τελευταίο τριήμερο, δίνοντας δύναμη και κουράγιο. Ευχαριστίες στέλνει και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ