aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αύριο μπορεί να μας πείτε ότι ο γαΐδαρος πετάει»

«Αύριο μπορεί να μας πείτε ότι ο γαΐδαρος πετάει»

Mε επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Σκεύος Προδρόμου, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για την προεδρία της Νέας Σαλαμίνας πριν από μερικούς μήνες, καλεί άπαντες να παραιτηθούν και να αναλάβει μία 5μελής επιτροπή.

Παρασκευά: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να την δούμε με ανοικτά μυαλά»

Αναλυτικά:

«Μας είπατε για Louis Figo και μετά Αγγλοκαναδούς επενδυτές. Αυτά τα παραμύθια που λέτε στον κόσμο να τα πείτε στα παιδιά σας που δεν έχουν ύπνο το βράδυ για να κοιμηθούν. Εμείς τα μέλη της Νέας Σαλαμίνας σήμερα θα ‘ρθούμε να σας ακούσουμε στο συμβούλιο και θα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης.

Απαιτούμε να παραιτηθείτε όλοι σας και να γίνει μια 5μελής επιτροπή μέχρι την διενέργεια εκλογών. Εφόσον όπως λέτε ενδιαφέρονται επενδυτές, καλό θα ήταν να μιλήσουν με το νέο συμβούλιο γιατί εσείς όπως δείξατε και στο παρελθόν κάνετε φοβερά λάθη, λάθη στην προετοιμασία, λάθη με τα ακριβά συμβόλαια με αποτέλεσμα 4 ποδοσφαιριστές να είναι ο μισός προϋπολογισμός της ομάδας, διώξατε προπονητή στην 5η αγωνιστική με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας μας να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντι σας.

Τον περασμένο Μάιο μας λέγατε για δημιουργία εταιρείας (που δεν έγινε ποτέ), τώρα μας λέτε για επενδυτές, ποιος ξέρει αύριο μπορεί να μας πείτε και ότι ο γαΐδαρος πετάει.

Με εκτίμηση Σκεύος Προδρόμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ