aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑβραάμ: «Ό,τι πήραμε... το πήραμε με το σπαθί μας»

Αβραάμ: «Ό,τι πήραμε… το πήραμε με το σπαθί μας»

Η ΑΕΛ έφθασε σε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Μια νίκη που σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ τους τρεις βαθμούς. Είναι το γόητρο και η ψυχολογία. Στο πλαίσιο αυτό ο Ανδρέας Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι τα Λεμεσιανά ντέρμπι είναι και για το γόητρο. Δικαιούμασταν την νίκη, ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε κι άλλες φάσεις. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το πήραμε με την καρδιά μας και την ψυχή μας στο γήπεδο. Σήμερα νομίζω το πάθος και η θέληση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ήταν καθοριστικό για το αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία. Δίνουμε μάχη για την εξάδα και ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την απόδοση του: «Είμαι ευχαριστημένος. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Ότι πήραμε το πήραμε με το σπαθί μας δεν μας χάρισε κανείς τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ