aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή-Βουκομάνοβιτς: Η ανακοίνωση της επιστροφής και του διαζυγίου

Αυγουστή-Βουκομάνοβιτς: Η ανακοίνωση της επιστροφής και του διαζυγίου

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του Απόλλωνα η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός επιστρέφει έπειτα από 35 μέρες στο τιμόνι της ομάδας, ενώ υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) παρουσιάστηκε η συμφωνία σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Προεδρικές εξηγήσεις, έντονος ο Κονναφής, αποφασισμένος ο Σωφρόνης! (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αυγουστή: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την εκ νέου έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της. Καλοσώρισες και πάλι στον Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή».

Διαβάστε επίσης: Προεδρική αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο Κονναφής, δεν το αποδέχθηκε ο Κίρζης

Λίγο αργότερα εκδόθηκε και η ανακοίνωση για τον τερματισμό συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Βουκομάνοβιτς: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Ο Απόλλωνας ευχαριστεί τον κ. Βουκομάνοβιτς για τον επαγγελματισμό και την συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ