aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Τους πίεσα πολύ. Αν έπρεπε να κάνω μόνο μία μετεγγραφή θα ήταν…»

Αυγουστή: «Τους πίεσα πολύ. Αν έπρεπε να κάνω μόνο μία μετεγγραφή θα ήταν…»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των παικτών του όχι μόνο στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά κατά τη διάρκεια της τελευταίας βδομάδας δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής επανέλαβε γι’ άλλη μία φορά ότι στο ρόστερ των κιτρινοπράσινων υπάρχουν παίκτες που ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου που επιθυμεί ο ίδιος και απάντησε ότι εάν είχε δικαίωμα μόνο για μια μετεγγραφή θα έφερνε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για μία ακόμα καλή εμφάνιση που έχουν κάνει. Είχαμε σε εφτά μέρες τρία παιχνίδια. Τους έχω πιέσει πάρα πολύ, όμως τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και άλλαξαν νοοτροπία. Ζητούν πράγματα στο γήπεδο και απολαμβάνουν το παιχνίδι, έστω με δύσκολο τρόπο αλλά βλέπω ότι είναι χαρούμενοι. Δεν σημαίνει τίποτα το σημερινό παιχνίδι πέραν από τρεις βαθμούς. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να ξεκουραστούμε και έχουμε μία βδομάδα για να προετοιμαστούμε. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες.

Αλλάζει το μετεγγραφικό πλάνο το γεγονός ότι η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο; «Σίγουρα όταν πιέζεις τον αντίπαλο και είχες δύο παιχνίδια σε σύντομο διάστημα ήταν φυσιολογικό να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ξεκάθαρη ευκαιρία. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Με χαροποιεί ότι επιστρέφουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλω στο γήπεδο και δεν είναι τυχαία που είπα ότι υπάρχουν παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό μου πλάνο και το έδειξαν και σήμερα. Ο Φλοριάν είχε καιρό να παίξει βασικός, η επιστροφή του “Τρίσκο”. Πρέπει να τους έχουμε έτοιμους γιατί είναι σημαντικό με πέντε αλλαγές που έχουμε να δημιουργούμε ένα ισχυρό σύνολο».

Αν μπορούσες να κάνεις μόνο μία μετεγγραφή τον Ιανουάριο, ποια θα ήταν; «Να ανοίξουν τα γήπεδα να έρχεται ο κόσμος. Αυτή θα ήταν η μετεγγραφή που ήθελα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ