aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια»

Αυγουστή: «Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια»

Πολύ ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας εμφανίστηκε ο Σοφρώνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα, και τόνισε πως η επιτυχία ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε στη Λευκωσία να παίξουμε άλλο ένα ντέρμπι με στόχο τη νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είμαστε κυρίαρχοι όλο το πρώτο 45λεπτο. Κάναμε αρκετές φάσεις και σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά η Ομόνοια μας έβαλε πίεση και κυριάρχησε, ισοφάρισε και είχε τις ευκαιρίες της.

Μπορούσε να προηγηθεί και στο σκορ. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε ξανά, κερδίσαμε την κατοχή, ξεκινήσαμε από την αρχή να ψάχνουμε το γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι, οι παίκτες μου έδωσαν πολλές δυνάμεις και κέρδισαν θεωρώ δίκαια.

Σίγουρα μας περιμένει δύσκολος δρόμος, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Είναι σημαντικές οι 5 συνεχόμενες νίκες και είναι καλό για τους παίκτες να το διασκεδάσουν. Ξεκινούμε, όμως, δουλειά γιατί έχουμε θεωρητικά εύκολα ματς, τα οποία όμως δίνουν 3 βαθμούς.

Πρέπει να τα κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, αλλά και στη διαιτησία που πέρασε απαρατήρητη. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι οι διαιτητές, γιατί αυξάνεται η πίεση. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ