aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Θα τους αιφνιδιάσουμε και εμείς αν το κάνουν αυτοί»

Αυγουστή: «Θα τους αιφνιδιάσουμε και εμείς αν το κάνουν αυτοί»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του επαναληπτικού με την Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε 2-1 στην Αυστρία ωστόσο καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και σοβαρή ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κύπριος κόουτς:

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυσκολίες, όμως αύριο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποιο τρόπο αγωνιστεί ο αντίπαλος. Ξέρουμε ότι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι, σίγουρα θα παίξει πιο ελεύθερα για να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω πως όπως τέλειωσαν το παιχνίδι, αύριο θα είναι ακόμη καλύτεροι. Να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στην Αυστρία. Η αντίπαλος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην δώσουμε δικαιώματα».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Σαρδινέρο: «Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε ένα στην Ευρώπη είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός πως η Αούστρια Βιέννης θα επιτεθεί: «Σίγουρα όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται πρέπει να δίνουν το 200%. Με συλλογική προσπάθεια που γίνεται από όλους θα το αντιμετωπίσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το ματς της Αυστρίας. Αν ρισκάρει ο αντίπαλος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι ευρωπαϊκό ματς, με τα ρίσκα του, θα προσπαθήσουν να μας αιφνιδιάσουν όπως θα προσπαθήσουμε εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ