aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Θα ήταν άδικο αν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι»

Αυγουστή: «Θα ήταν άδικο αν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα με 3-1 από την Αταλάντα παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Ιταλών και σχολίασε τη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του: «Όπως φάνηκε αυτή η ομάδα έχει πολύ ποιότητα. Έκανε ένα τέλειο παιγνίδι. Και προχθές που την είδαμε στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετική. Αν παίρναμε κάτι από το παιγνίδι θα ήταν άδικο για την Αταλάντα. Αλλά εκεί που ισοφαρίσαμε έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο. Όταν βλέπεις μια ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες πρέπει να λες τα πράγματα όπως είναι. Ήταν μια ομάδα που είχε συνέχεια ρυθμό με καλούς παίκτες και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα».

Για την συνέχεια στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα ανέφερε: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την δική του προσπάθεια. Εκεί στο ΓΣΠ θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο καλοί και πιο απαιτητικοί για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα με την Αταλάντα. Όπως ξέρετε περιμένουμε το παιγνίδι με τον  Άρη για να περάσει αυτό και να επιστρέψω πίσω στους πάγκους. Καλώ τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο γιατί είναι δύσκολο το παιγνίδι. Το να είμαι τιμωρημένος σε τέσσερα παιγνίδια εκ των οποίων δύο ντέρμπι, είναι κρίμα για την ομάδα μου. Θα επιστρέψουμε όμως και θα είμαστε δυνατοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ