aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Θα απαντήσω στον Κρισμάρεβιτς στο τέλος» (video)

Αυγουστή: «Θα απαντήσω στον Κρισμάρεβιτς στο τέλος» (video)

Για τον αγώνα με την Ζελέζνιτσαρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Κρισμάρεβιτς.

Αρχικά ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον αγωνιστικό χώρο, το προηγούμενο παιχνίδι μας βοήθησε για το επόμενο και να είμαστε πιο έτοιμοι. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και ότι οι παίκτες θα ανταποκριθούν πλήρως. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή έδρα και προσπαθούν για να είναι καυτό γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι η περσινή εμπειρία που είχαμε μας έχει ετοιμάσει για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια και για να ανταποκριθούμε».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας απάντησε: «Θα κριθεί στο πάθος το παιχνίδι όπως φαίνεται. Οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος προσπαθεί να βάλει πίεση. Εγώ βλέπω την δική μου ομάδα και θέλει ηρεμία για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. έχουμε την ομάδα για να ανταποκριθούμε. Θα κριθεί στην συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Αυτό είναι το κλειδί. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε ακόμη 2 επιλογές που θα μας βοηθήσουν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το σχόλιο του Κρισμαρεβιτς που είπε ότι δεν έχει πλάνο Β’ ο Απόλλωνας είπε χαρακτηριστικά: «Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια θα απαντήσω στο τέλος».

Από την πλευρά του ο Χάμπος Κυριάκου τόνισε: «Συλλυπητήρια στις οικογένειές στην Ελλάδα. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, κάθε παίκτης θέλει το ταξίδι στην Ευρώπη, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω στους συμπαίκτες μου για ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ