aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Σκεφτόμαστε Ανόρθωση, από εκτός αποστολής ενδεκάδα»

Αυγουστή: «Σκεφτόμαστε Ανόρθωση, από εκτός αποστολής ενδεκάδα»

Βελτίωση περιμένει ο Σωφρόνης Αυγουστή από την ΑΕΚ μετά το «διπλό» επί της Πάφος FC με 4-1. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι θέλει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα σημειώνοντας πως ξέρει ακριβώς τι μπορεί να δώσει ο καθένας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πολύ σημαντική νίκη. Τη θέλαμε πολύ. Βλέπουμε την συνέχεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και σκεφτόμαστε ήδη την Ανόρθωση. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο και ήρθε το γκολ τους. Να δουλέψουμε στην προπόνηση για να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια».

Για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ναούμ χρησιμοποιώντας όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, είπε: «Ξέρω ακριβώς τι μπορεί να δώσει ο κάθε παίκτης. Θέλω να τους έχω όλους έτοιμους, ξαφνικά αυτοί που είναι εκτός αποστολής μπορεί να βρεθούν στην εντεκάδα. Δικαιούσαι πέντε αλλαγές, είναι η μισή ομάδα. Αν δεν είναι καλά αυτοί που θα μπουν, η ομάδα θα έχει πτώση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ