aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Περιμένουμε δικαιοσύνη από το VAR. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα»

Αυγουστή: «Περιμένουμε δικαιοσύνη από το VAR. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα»

Πραγματοποιείται η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ΑΕΚ, Σωφρόνη Αυγουστή, για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο «ΑΕΚ Αρένα» (Κυριακή 13/12, 15:00), ο οποίος αναφέρθηκε και στην εφαρμογή του VAR. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Σπιρόφσκι θα χάσει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ λόγω καρτών.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τις αλλαγές: «Όπως σε κάθε παιχνίδι ο στόχος είναι η νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια βελτιώθηκε η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα είναι το τρίτο σημαντικό παιχνίδι σε 7 μέρες. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Ελπίζω να έχουμε θετικά νέα με τον Τρισκόφσκι, είναι παίκτης που ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες».

Για τον Τολμές: «Όταν ήρθαμε είδαμε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, προσπαθήσαμε να τον ετοιμάσουμε Αυτή την στιγμή είναι μια αξιόπιστη λύση. Αυτός, ο Μακρής, ο Νάντο, μπορούν να δώσουν πράγματα στο επιθετικό κομμάτι».

Για το VAR: «Θα υπάρχουν απογοητεύσεις, θα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και να μην γίνονται λάθη εις βάρος καμίας ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ