aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Παρά το μέγεθος της Λεχ Πόζναν…»

Αυγουστή: «Παρά το μέγεθος της Λεχ Πόζναν…»

Με ξεκάθαρο στόχο να αποβάλει το περιττό άγχος από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή στο Match Program για το αποψινό παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν.

Ο Κύπριος προπονητής, εκτός από το ότι έχρισε ξεκάθαρο φαβορί την πολωνική ομάδα, είπε ότι ακόμα «παρά το μέγεθος της αντιπάλου και την εμπειρία της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα θα παλέψουμε έως το τελευταίο λεπτό για να φέρουμε την πρόκριση στη Λεμεσό».

Ασφαλώς και οι κυανόλευκοι έχουν τις δικές τους εμπειρίες και έχουν αγωνιστεί με ομάδες μεγαλύτερης εμβέλειας, κοιτάζοντάς τις στα μάτια. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και απόψε (19:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου προπονητή:

«Μια ακόμη δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση έρχεται για την ομάδα μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ιστορικό σύλλογο από προηγμένο πρωτάθλημα και με σαφέστατα μεγαλύτερο προϋπολογισμό».

«Παρακολουθήσαμε την αντίπαλο σε αρκετά παιχνίδια, τη γνωρίσαμε και εντοπίσαμε τις αδυναμίες της. Πρόκειται για ποιοτική ομάδα, που για να την κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε το κάθε λάθος του».

«Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο νιώθουμε πανέτοιμοι για να ριχτούμε στη μάχη. Παρά το μέγεθος της αντιπάλου και την εμπειρία της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα θα παλέψουμε έως το τελευταίο λεπτό για να φέρουμε την πρόκριση στη Λεμεσό».

«Ξεκάθαρα η Λεχ Πόζναν είναι το φαβορί αλλά δεν θα παραδοθούμε. Έχουμε πολύ δυνατό σύνολο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τις ευρωπαϊκές παραστάσεις για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα».

«Είναι πολύ σημαντική η απουσία του κόσμου λόγω της κατάστασης, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα είστε νοερά κοντά μας και με τη θετική σας ενέργεια θα μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ