aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Όσο είμαστε ενωμένοι...»

Αυγουστή: «Όσο είμαστε ενωμένοι…»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του παρουσιάστηκε, με δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο τεχνικός του Απόλλων Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός έριξε τους τόνους, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. «Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πάρα πολλά στο δεύτερο ημίχρονο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο προσεκτικοί να κλείσουμε τους χώρους και το καταφέραμε. Παρόλο που δεν απειληθήκαμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να πάρουμε κάτι», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα στραφούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε μέχρι το τέλος, σε κάθε παιχνίδι γίνονται αλλαγές και είμαστε στον ίδιο ρυθμό. Με χαροποιεί πως οποίος μπαίνει δίνει το 200%. Και οι συνεργάτες και η διοίκηση και όλοι ήταν στο παιχνίδι και γι’ αυτό ήρθε το αποτέλεσμα. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες, μέχρι το 90′ προσπαθούσαν και ήταν κρίμα να μην πάρουν κάτι.  Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς. Όσο είμαστε ενωμένοι θα έρχονται τα αποτελέσματα αυτά. Ο κόσμος μας βοήθησε αρκετά σήμερα και τους καλώ να έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο, διότι τους χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ