aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυγουστή: «Όλοι έτοιμοι εκτός Μόισοφ, θα δούμε μετά την προπόνηση» (vid)

Αυγουστή: «Όλοι έτοιμοι εκτός Μόισοφ, θα δούμε μετά την προπόνηση» (vid)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, έκανε ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό αλλά και δύσκολο, ενώ όπως είπε μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

«Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή στο αυριανό ματς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην έδρα του ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, όμως ο στόχος μας είναι το τρίποντο όπως σε κάθε ματς.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να μπορέσουμε να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στα μπαράζ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες εκτός του Μόισοφ είναι έτοιμοι για το αυριανό ματς και μετά το τέλος της προπόνησης θα δούμε ποιοι θα ταξιδέψουν μαζί μας για αυτή τη δύσκολη αποστολή. Όπως είπα και πριν στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ