aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: Οι οργανωμένοι, η συνάντηση με Καραπατάκη και οι επαφές με Ρόκα

Αυγουστή: Οι οργανωμένοι, η συνάντηση με Καραπατάκη και οι επαφές με Ρόκα

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη διάθεση που είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ, δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη με 2-1 της ομάδας του. Ο Κύπριος προπονητής αναφερόμενος στην επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση σημείωσε ότι όταν συμβαίνει αυτό πάει να πει ότι κάτι δεν γίνεται καλά στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι η συνάντηση με τον Άντρο Καραπατακη λειτούργησε ευεργετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα όσοι είδαν το παιχνίδι το απόλαυσαν, υπήρχε καλός ρυθμός, πολλές ευκαιρίες, ευτυχώς στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια. Αυτό θέλουμε, να παίζουμε με πάθος, τρέξιμο, φάσεις, διάθεση και να ικανοποιούμε τον κόσμο μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Εάν έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό, είπε: «Περιμένουμε όταν έρθει και ο Τσάβι να συζητήσουμε από κοντά. Αυτή την στιγμή θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την επίσκεψη των οπαδών: «Είμαι 25 χρόνια σε αυτό τον χώρο, όταν θα έρθουν οι οπαδοί στην προπόνηση σίγουρα κάτι κάνουμε λάθος στο γήπεδο. Είμαστε υπόχρεοι να τους δώσουμε χαρά».

Εάν επικοινώνησε με τον Τσάβι Ρόκα: «Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Υπάρχει επικοινωνία με τον Τσάβι. Πρέπει, όμως, να έρθει στην Κύπρο για να τα συζητήσουμε όλα από κοντά».

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο Καραπατάκη: «Είναι καλό να γίνονται αυτές οι συναντήσεις. Είναι για να λύνουμε κάποια αρνητικά θέματα. Έχει πιάσει τόπο η συνάντηση και είπαμε τις απόψεις μας και οι δύο. Είδαμε θετικό πρόσωπο στην ομάδα και αυτό θα κρατήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ