aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ...»

Αυγουστή: «Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ…»

Μάθημα για όλες τις Κυπριακές ομάδες χαρακτήρισε ο Σωφρόνης Αυγουστή τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Σουντούβα. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό ενόψει του αγώνα με την Στούμπρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή από όλους για να διασπαστεί η άμυνα της Λιθουανικής ομάδας.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Τα δεδομένα είναι εκεί, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού θέλει προσπάθεια και υπομονή απ’ όλους μας με στόχο να καταφέρουμε να  πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρω. Έχουμε μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά και θα μας περιμένει στο δικό της γήπεδο, πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Όμως θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι είναι μια νέα αρχή και μια νέα χρονιά και τους καλώ όλους, αύριο όλοι να είμαστε μια γροθιά για να μπορέσουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρω».

Σε ερώτηση συναδέλφου για το πώς θα διαχειριστεί τους τραυματισμούς στην κορυφή της απάντησης σχολίασε:«Είμαστε σε θέση να έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν και είναι σημαντικό να μας βοηθήσουν»

Ο προπονητής του Απόλλωνα σχολίασε και τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε. «Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ όπως είδαμε είναι ότι δεν υπάρχει για κανένα εύκολο παιχνίδι, σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι προετοιμασμένος 100%. Ειδικά στο επόμενο παιχνίδι  που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ πρέπει να είμαστε αρκετά έτοιμοι και άριστα προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Σε κάποια άλλη ερώτηση ανέφερε: «Οι διαφόρες μεταξύ των ομάδων μικρύναν, αλλά πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τους χώρους για να κάνουμε το δίκο μας παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο, κακά τα ψέματα δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Αν όλοι αύριο παρουσιαστούμε μια γροθιά παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος έχουμε θετική ενέργεια θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Απόλλωνα Γιώργου Βασιλείου:

«Σίγουρα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας, θα χρειάζεται να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας για να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Ευελπιστώ ότι η ομάδα μου θα μπει στο γήπεδο με τις οδηγίες του προπονητή μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Κύπριος αμυντικός συνέχισε προσθέτοντας: «Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να βλέπεις μπροστά, αυτό μας είπε ο προπονητής μας από την πρώτη μέρα που πήγαμε στο Κολόσσι. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε, το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε καλά, υπάρχει όμως ο επαναληπτικός, πρέπει να μπούμε δυνατά και να πάρουμε την πρόκριση. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί , είμαστε ξανά δυνατοί και θα παλέψουμε  για την πρόκριση. Θα είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είμαστε ο Απόλλωνας και όλοι πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε, δεχθήκαμε ένα γκολ στο 90’ σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ