aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Μέσα στα αποδυτήρια, οι παίκτες μου...»

Αυγουστή: «Μέσα στα αποδυτήρια, οι παίκτες μου…»

Στο κλίμα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα μετά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και τον φόβο που είχαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μιλκώντας στο τέλος της αναμέτρησης.

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι πολύ σημαντικό μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι μέσα στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές ήταν όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Σημαίνει πολλά για μια ομάδα όταν παίζουμε με τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να δουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους βαθμούς».

Τι κέρδίζει ο Απόλλωνας με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: «Αυτό που θα προσπαθήσω να αλλάξω είναι τη νοοτροπία που έχουμε σαν λαός όταν πάμε εκτός να φοβόμαστε και να δίνουμε στον αντίπαλο δικαίωμα να μας κλείσει στην περιοχή μας. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδια και σε κάθε έδρα να παίζουν το δικό τους ποδόσφαιρο. Όμως δε πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Τι έλειψε στο δεύτερο μέρος: «Είναι απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα που βάζει περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίκτυα, κερδίζει. Αυτό μας έλειψε».

Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, είπε: «Ο Χάμπος ένιωσε σφίξιμο και για αυτό βγήκε».

Για το πέναλτι, ανέφερε: «Δεν είδα τα στιγμιότυπα. Όταν τα δω θα έχω άποψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ