aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Με λυπεί ο τραυματισμός του Μολ, κάτι έχω υπόψη για μετεγγραφή...»

Αυγουστή: «Με λυπεί ο τραυματισμός του Μολ, κάτι έχω υπόψη για μετεγγραφή…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή μετά από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πάφος FC με 1-0 στο Τσίρειο, έδειξε στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Ζοέλ Μολ, ενώ τόνισε πως έχει στο μυαλό του κάτι καλό για μετεγγραφή.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι η Πάφος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι της Πάφου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την αμυντική δουλειά μας. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε και σκοράραμε. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, αρχίζουμε την προετοιμασία μας με τον ΟΦΗ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για τον Μολ: «Mε λυπεί πάρα πολύ ο τραυματισμός του Ζοέλ. Για ακόμη μια φορά στάθηκε άτυχος. Του εύχομαι κουράγιο και να είναι σύντομα και πάλι μαζί μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που στα δύσκολα που μας έβαλε η Πάφος ήταν εκεί μαζί μας. Πήραμε πολύτιμη νίκη που μας κρατά ψηλά. Είναι γρήγορα ακόμα να πούμε τι αντιμετωπίζει ο Μολ και να πούμε πόσο χρόνο θα πάρει για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Όλα είναι παράξενα σε αυτή τη διοργάνωση, όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη, όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει την πρόκριση. Είναι 50-50. Είναι ένα μικρό γήπεδο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάντως σήμερα η Πάφος ήταν πολύ καλή. Η καλύτερη Πάφος των τελευταίων ετών».

Για μετεγγραφές κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αν κι έχω κάτι στο μυαλό μου και θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Αυτός που θα έρθει, τον θέλουμε για να μας δώσει βοήθειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ