aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Μακάρι να τριτώσει με Κύπριο προπονητή» (pics)

Αυγουστή: «Μακάρι να τριτώσει με Κύπριο προπονητή» (pics)

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Μίντιλαντ πραγματοποίησε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος αύριο δεν θα κάθεται στον πάγκο γιατί δέχθηκε επιπλέον τιμωρία μίας αγωνιστικής από την ΟΥΕΦΑ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπει ο Ζοάο Πέδρο.

Αναλυτικά: «Όταν ξεκίνησε η φετινή χρονιά βάλαμε κάποιους στόχους. Να περάσουμε δύο γύρους και να βρεθούμε στα πλέι οφ όπου σε δύο παιχνίδια μπορούμε να μπούμε σε ομίλους. Χρειάζεται συγκέντρωση συμπαράσταση κόσμου και αποφυγή λαθών για να εκπληρώσουμε στόχους. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα δείξουν Καλό πρόσωπο και θα δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο.

Γνωρίζω ότι ο αύριο ο κόσμος θα είναι εκεί και θα μας δώσει πολλή βοήθεια. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθ όλη διάρκεια παιχνιδιού και να μας βοηθήσει να κάνουμε τη δουλειά μας. Θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι πρόκριση ομίλους. Το πιο σημαντικό είναι το μηδέν παθητικό. Την ίδια ώρα πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο να σκοράρουμε στο παιχνίδι.

Μακάρι να τριτώσει το καλό και να βρεθεί και πάλι ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με Κύπριο προπονητή (προηγούμενες φορές ήταν ο Χριστοφόρου). Σίγουρα για εμένα είναι δύσκολη μερα. Κάθε προπονητής θέλει να είναι στον πάγκο. Έχω εμπιστοσύνη, όμως, στους παίκτες και τους συνεργάτες μου ότι θα δουλέψουμε ομαδικά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Ζοάο Πέδρο, τόνισε: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι όπως το προηγούμενο. Όπως είπε και ο προπονητής κάναμε κάποια βήματα προς το στόχο και αύριο πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα. Ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου κι ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση στη ρεβάνς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ