aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε»

Αυγουστή: «Ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο προπονητής του Απόλλων Σωφρόνης Αυγουστή λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Γαλλία. Η συνέντευξη του Κύπριο τεχνικού προβλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με την Μαρσέιγ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Σίγουρα αν ήταν λίγο καλύτερος ο όμιλος θα είχαμε παραπάνω ελπίδες για καλύτερη θέση. Όμως και με αυτές τις ομάδες πήραμε κάποια θετικά πράγματα, μας δυνάμωσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η συμμετοχή στους ομίλους δυναμώνει τον σύλλογο, βοηθά τους ποδοσφαιριστές και δίνει μεγαλύτερα κίνητρα σε ποδοσφαιριστές για να έρθουν στη δική μας ομάδα. Όταν φτιάξαμε το ρόστερ, πίστευα πολύ σε αυτή την ομάδα. Ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε όμως με την επιστροφή όλων των παικτών στην ομάδα, σίγουρα θα γίνουμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο μέχρι το τέλος της σεζόν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ