aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Ήμασταν στον αναπνευστήρα, ο Μάγκλιτσα δεν είναι πλήγμα…»

Αυγουστή: «Ήμασταν στον αναπνευστήρα, ο Μάγκλιτσα δεν είναι πλήγμα…»

Δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σοφρώνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι ο Απόλλωνας πέρασε πάρα πολλά, βρέθηκε στον αναπνευστήρα, ωστόσο τώρα είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για τον τίτλο.

Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα για την εκπληκτική ομάδα που έφτιαξε. Μπήκαμε στον αγώνα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Χάσαμε αρκετές φάσεις. Θέλω να πω κάτι αυτή η ομάδα πέρασε πάρα πολλά, ήμασταν στον αναπνευστήρα, αυτή η ομάδα πέρασε πολλά απίστευτα, Ευρώπη, τραυματισμούς πολλά. Από εβδομάδας ήμαστε έτοιμοι, επιστρέφουν πέντε ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω αλλά πρέπει να εμπιστεύεστε τους ποδοσφαιριστές σας. Δεν ξέρω αν φέρναμε κάποιο αριστερό μπακ αν θα έκανε καλύτερο παιχνίδι από τον Μάριο (σ.σ Μάριος Στυλιανού) στο αριστερό μπακ. Δεν ξέρω που θα μας βγάλει, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους. Καλή συνέχεια στην Αλκή».

Για τον Μάγκλιτσα τόνισε: «Για μένα δεν υπάρχει πλήγμα, επιστρέφει κάποιος άλλος ο Νταβίδ (Φομπαλά) και θα δώσει λύσεις. Κάθε αγωνιστική θα είμαστε εκεί για να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ