aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή για Βάλε: «Πρέπει να δούμε αυτή τη θέση, στηριζόμασταν σ’ αυτόν»

Αυγουστή για Βάλε: «Πρέπει να δούμε αυτή τη θέση, στηριζόμασταν σ’ αυτόν»

Απογοητευμένος για το αποτέλεσμα αλλά και συγκινημένος για την αποχώρηση του Βάλε παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Σίγουρα δεν ήταν χαρούμενη η μέρα για εμάς. Μετά από 7 χρόνια, αυτή η μέρα ήταν για τον Μπρούνο. Πρέπει να δούμε αυτή τη θέση, η ομάδα στηριζόταν σε αυτόν, είναι σημαντικό να κλείσουμε αυτή τη θέση. Ήταν ένα παιχνίδια μοιρασμένο. Κατάφερε ο αντίπαλος να προηγηθεί. Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Έχει τελειώσει αλλά νομίζω θα ήταν καλό να αρχίσουμε πιο νωρίς την επόμενη σεζόν».

Για τον Βάλε: «Αρχίσαμε μαζί με τον Μπρούνο σαν συμπαίκτες. Αυτό που τον αδικεί είναι πως ότι κάνει και το πληρώσει, η ομάδα δεν τον δικαιώνει. Βλέπουμε αρκετά λάθη από τερματοφύλακες αλλά η αντίδραση της ομάδας τα διορθώνει. Θυμόμαστε πως σε μια δύσκολη χρονιά το 2012 έκανε μια φοβερή απόκρουση και κρατά την ομάδα από τότε. Ότι έδωσε στην ομάδα, η ομάδα το πήρε. Αξίζει συγχαρητήρια».

Για τη νέα σεζόν: «Ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Ο προγραμματισμός τρέχει. Σίγουρα ο Απόλλωνας δεν περιμένει την τελευταία εβδομάδα. Δουλεύουμε από πριν για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές που θα δώσουν άλλη δυναμική στην επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ