aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή για τον Παπουλή: «Το άρχισε πρώτος, μόλις επέστρεψα…»

Αυγουστή για τον Παπουλή: «Το άρχισε πρώτος, μόλις επέστρεψα…»

Στο πλαίσιο των αναφορών του στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή έσταξε μέλι για τον Φώτη Παπουλή ο οποίος χαρακτήρισε θρύλο τον Κύπριο τεχνικό σε Μέσα στην Ελλάδα και ότι γι’ αυτόν παίζουν οι παίκτες (εδώ θα βρείτε όλες τις αναφορές του Κύπριου κόουτς των κυανόλευκων).

«Ο Φώτης είναι ο αρχηγός της ομάδας, όλοι μαζί άλλαξαν την κατάσταση στον Απόλλωνα οι παίκτες, κατάφεραν και πέτυχαν πολλά το τελευταίο διάστημα και ο Φώτης άρχισε πρώτος την προσπάθεια αυτή στο Κολόσσι αμέσως μετά από την επιστροφή μου. Στις συζητήσεις μας στο προπονητικό κέντρο λέγαμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι στο Κολόσσι εκτός από εμάς κι εμείς ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να επανέλθει ο Απόλλωνας στην πορεία που του αξίζει. Έλειπε η αυτοπεποίθηση από τους παίκτες. Πρέπει να σέβεσαι όλους όσους είναι στα αποδυτήρια», είπε αρχικά.

«Είναι εκεί τα αποτελέσματα και βλέπουμε πως οι παίκτες που ήρθαν το περασμένο Καλοκαίρι είναι καλοί. Ο Φώτης είναι ένα παράδειγμα στην αλλαγή της διάθεσης και της ψυχολογίας. Ένας παίκτης που παίρνει την μπάλα και κατεβαίνει, τον βλέπαμε στα άσχημα του Απόλλωνα μόλις έπαιρνε την μπάλα να την έδινε. Βλέπουμε τον Σάλαϊ παίρνει την μπάλα να κατεβαίνει και να την δίνει κάθετα, βλέπουμε παίκτες να μπορούν να χειριστούν την μπάλα σε κλειστούς χώρους. Αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης», πρόσθεσε.

Για τους τραυματισμούς και τον Ρομπέρζ, πρόσθεσε: «Θέλουμε να έχουμε όλα τα όπλα στη διάθεση μας, ευθύνη δεν έχει μόνο ο γυμναστής, γιατί ακολουθεί τις δικές μου οδηγίες, ασχολούμαι πολύ, είναι τιμή γι’ αυτούς που έπαιξαν και ήταν έτοιμοι και πρόσφεραν θέαμα και με την ΑΕΚ έδειξαν χαρακτήρα όπως και με την Ανόρθωση. Βλέπουμε το σύνολο και θέλουμε με τη νέα χρονιά να είναι όλοι διαθέσιμοι. Για τον Ρομπέρζ, περιμένουμε από τους γιατρούς στο Βέλγιο την ιατρική έκθεση για να ξέρουμε και εμείς που βρίσκεται η φάση με τον τραυματισμό του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ