aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το παρατσούκλι «κάττος» (vid)

Αυγουστή για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το παρατσούκλι «κάττος» (vid)

Το έπαθλο του winmasters Προπονητή του Μήνα για το Φεβρουάριο παρέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή, από τα χέρια του Τάσου Κυριάκου, μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών. O τεχνικός του Απόλλωνα έγινε ο πρώτος που κατακτά δύο φορές το έπαθλο τη σεζόν 2017-18.

Διαβάστε επίσης: Ο Τράττος σφυρίζει στο Τσίρειο!

Αφού ευχαρίστησε τους συνάδελφούς του για την τιμή που του επιφύλαξαν για ακόμα μια φορά, ανέφερε πως «μεγαλώνουν οι ευθύνες μου προς αυτούς που πιστεύουν σε εμένα». Σχετικά με την επιστροφή της ομάδας του στην κορυφή αναφέρει: «η δουλειά είναι συνολική και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί αγωνίζονται, αυτοί προσφέρουν το θέαμα που βλέπουμε και αυτοί ανέβασαν την ομάδα στην πρώτη θέση».

Διαβάστε επίσης: Στο ρυθμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Σε άλλο σημείο λέει πως «είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε. Χωρίς προσπάθεια και σκληρή δουλειά δεν μπορούν οι στόχοι να υλοποιηθούν».

Διαβάστε επίσης: «Θα ξανασχοληθούμε στις 11 του Απρίλη»

Σε ερώτηση για τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ και αν αυτά θα κρίνουν το πρωτάθλημα ο Αυγουστή λέει πως «κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτή τη βδομάδα παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε οι δύο ομάδες που ξεχώρισαν για την κατάκτηση του τίτλου. Παίζουν δύο πολύ καλές ομάδες. Με αρκετό και καλό υλικό. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω η δική μου ομάδα να καταφέρει να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Σχετικά με το δικό του μυστικό ως προπονητής, δηλώνει πως «σε μια ομάδα το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα. Για να έρθουν χρειάζονται πολλά πράγματα. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε ένα καλό σύνολο και πάνω από όλα να είμαστε ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχεις προβλήματα στα αποδυτήρια, να υπάρχει ηρεμία και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα».

Τέλος, σχετικά με το παρατσούκλι «κάττος» που τον συνοδεύει, λέει ότι «το είχα από μικρός. Έπαιζα στις αλάνες χωρίς γάντια, χωρίς παντελονάκι του τερματοφύλακα, έπεφτα, δεν με ένοιαζε τίποτα, έτσι μου έβγαλαν αυτό το παρατσούκλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ