aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Για να πετύχουμε πρέπει να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ»

Αυγουστή: «Για να πετύχουμε πρέπει να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ»

Μήνυμα ενότητας από όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΑΕΚ ώστε να πετύχει η ομάδα τη νέα σεζόν έστειλε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος της νίκης με 2-1 επί της Ανόρθωσης. Ο Κύπριος τεχνικός αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τα αποδυτήρια. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν σημαντική νίκη. Τελείωσε ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα, όμως βλέπουμε τη συνέχεια με την ΑΕΛ. Θα προσπαθήσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτή η προσπάθεια στο τέλος. Σίγουρα και ο κόσμος ήθελε μια νίκη σε ντέρμπι και τους την αφιερώνουμε».

Τι άλλαξε η ΑΕΚ στα τελευταία δύο παιχνίδια και βλέπουμε διαφορετική εικόνα; «Τη φετινή σεζόν έγινα πάρα πολλά. Οι παίκτες άλλαξαν τρεις προπονητές. Για να πετύχουμε τη νέα χρόνιά πρέπει να ενωθούν όλα τα κομμάτια του παζλ. Διοίκηση, Τεχνικός Διευθυντής, προπονητής, παίκτες και κόσμος για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ