aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή για ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Άλλαξε πράγματα ο Πουρσαϊτίδης, πολύτιμοι οι Τρουγιόλς και Τρισκόφσκι»

Αυγουστή για ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Άλλαξε πράγματα ο Πουρσαϊτίδης, πολύτιμοι οι Τρουγιόλς και Τρισκόφσκι»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε πριν από λίγο σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. «Πάμε στη Λευκωσία με στόχο να σταματήσουμε την αρνητική πορεία. Ο αντίπαλος άλλαξε πράγματα και έρχεται από νίκη. Είναι ντέρμπι και τα λάθη πληρώνονται. Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να σταματήσουμε τις ήττες», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την αλλαγή προπονητή:

«Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σίγουρα έχει αλλάξει πράγματα και έχει δώσει ενθουσιασμό, αλλά εμείς πρέπει να πάμε με το δικό μας πλάνο για τους τρεις βαθμούς».

Ακολούθησε ερώτηση σχετικά με την ευκολία που δέχεται γκολ η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια. Η απάντησή του: «Σε 17 παιχνίδια η ομάδα δέχθηκε εννιά γκολ και στα τελευταία τρία έχει δεχθεί οκτώ. Δεν οφείλεται σε ένα άτομο, αλλά στην αμυντική λειτουργία».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την προσθήκη του Κέβιν Λαφράνς: «Ο Λαφράνς έρχεται για να μας δώσει δυναμική, ύψος και βάθος γιατί θα έχουμε απουσίες με κάρτες και τραυματισμούς και θα πρέπει να καλύψουμε τα κενά. Είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι μαζί μας από το ματς με τη Δόξα».

Όσον αφορά στους Τρουγιόλς και Τρισκόφσκι, δήλωσε: «Είναι σημαντικοί. Πριν από 25 μέρες είχαμε υγεία, ξαφνικά περάσαμε και θέματα με τον κορωνοϊό. Μας επηρέασε. Είναι σε καλό δρόμο, είναι έτοιμοι για αύριο».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο νέας μετεγγραφής, απάντησε διπλωματικά: «Θα γίνει μετεγγραφή στην επίθεση και θα είναι ο Τρίσκο. Όσο καιρό είμαι εδώ δεν είδα τον Τρίσκο που ξέρουμε, τώρα ξεπερνά τα προβλήματά του και είναι μια σημαντική μετεγγραφή».

Τέλος, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει για να πάρει τη θέση του ο Λαφράνς, είπε: «Την Παρασκευή θα μάθουμε ποιου τη θέση στο ρόστερ θα πάρει ο Λαφράνς, εμείς σαν ομάδα το γνωρίζουμε. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ