aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς...»

Αυγουστή: «Φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σοφρώνης Αυγουστή παραχωρεί αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Γερμανία.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα, θα έχει ωραία ατμόσφαιρα, κάτι που μας έχει λείψει στην Κύπρο. Είναι φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς φορμαρισμένοι. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο στόχος είναι πάντα η νίκη, το θετικό αποτέλεσμα».

Για την επίθεση της Άιντραχτ σχολίασε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι στα καλύτερά της. Την έχουμε μελετήσει πολύ. Πρέπει να ανταποκριθούμε από το πρώτο λεπτό».

Tους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου:

«Έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο όλα είναι 50-50. Θα μπούμε με τη φιλοσοφία μας, που είναι να μη φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Είναι παιχνίδια για μάζεμα εμπειριών και για τις Κυπριακές ομάδες ότι καλύτερο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα προτερήματα της Άιντραχτ, απάντησε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και στα καλύτερά της. Το τελευταίο διάστημα κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Έχει αρκετά τρεξίματα, αυτοματισμούς και βάζει πίεση από το πρώτο λεπτό. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά από την αρχή».

Για το πώς νιώθει που σε τόσο νεαρή ηλικία βιώνει τόσο σπουδαίες εμπειρίες: «Είναι μια προσωπική επιτυχία αλλά χωρίς την ομάδα δε θα ήμουν σήμερα εδώ. Ευχαριστώ την ομάδα για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον Σωφρόνη Αυγουστή που με εμπιστεύεται από τότε που ήρθε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ