aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Έξι νέοι παίκτες έδειξαν ότι έχουμε βάθος και ομαδικότητα»

Αυγουστή: «Έξι νέοι παίκτες έδειξαν ότι έχουμε βάθος και ομαδικότητα»

Στην ομαδικότητα που είχε ο Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έφερε το σπουδαίο «διπλό» επί της Ανόρθωσης με 3-1 στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη πολύ δύσκολη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι μετά από τρεις μέρες απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο σε δύσκολη έδρα. Μπήκε καλά η Ανόρθωση στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος με μια εξαιρετική ενέργεια προηγήθηκε. Μετά βρήκαμε καλύτερα πατήματα και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ισοφαρίσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε ένα πλάνο ου μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Κλείσαμε τους χώρους και με εξαιρετικές προσπάθειες στο επιθετικό κομμάτι κάναμε το 3-1 και πήραμε τους τρεις βαθμούς Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, να το χαρούν οι οπαδοί μας.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, μας δίνουν μεγάλη δύναμη γιατί έξι νέοι παίκτες μπήκαν σε μία δύσκολη έδρα και φάνηκε το βάθος της ομάδας. Έδειξαν όλοι ότι ξέρουν να ακολουθούν τη φιλοσοφία της ομάδας. Δούλεψαν σαν σύνολο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Δημήτρης (σ.σ. Δημητρίου) έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα, έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Να πω στον Ζόελ (σ.σ. Μολ) καλή δύναμη και σύντομα κοντά μας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ανόρθωση στο παιχνίδι με τη Βασιλεία και σε όλες τις κυπριακές ομάδες σε αυτή τη βδομάδα που έρχεται για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αν προλαβαίνουν το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν κάποιοι από τους απόντες: «Θα το αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Το σημαντικό είναι όσοι θα είναι έτοιμοι να πάμε στο γήπεδο, συγκεντρωμένοι με στόχο να προκριθούμε. Παρόλο που έχουμε λίγο χρόνο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους παίκτες όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ