aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Επιλογή μου ο Χριστοδουλόπουλος, το παλεύει ο πρόεδρος»

Αυγουστή: «Επιλογή μου ο Χριστοδουλόπουλος, το παλεύει ο πρόεδρος»

Διακαώς θέλει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα διεθνή sε δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet, μετά από το φιλικό κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο προπονητής των γαλάζιων χαρακτήρισε τον Χριστοδουλόπουλο ως προσωπικό του στόχο, αφού όπως είπε, «είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα και πιστεύω μπορεί να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο Αυγουστή επισήμανε επίσης πως, «ο πρόεδρος προσπαθεί να υλοποιήσει αυτή τη μετεγγραφή, γιατί είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα».

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι άλλοι παίκτες και θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, αλλά ο πρώτος μας στόχος είναι ο Λάζαρος. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ο πρόεδρος προσπαθεί να υλοποιήσει αυτή τη μεταγραφή. Είναι ένας δικός μου στόχος αποκλειστικά και τον θέλω στην ομάδα γιατί μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλω. Έχει εξαιρετική ποιότητα και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και όλοι μαζί να ετοιμαστούμε για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος», ρπόσθεσε μεταξύ άλλων.

Για το φιλικό είπε: «Δεν είχαμε αρκετό ρυθμό στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Ήθελα να κάνουμε μια καλή προπόνηση, όπως κάναμε και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Το σημαντικό ότι στα τελευταία τρία ματς η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό θέλουμε κάθε παιχνίδι, αυτός θα είναι ο στόχος, διότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σκοράρουμε. Να είμαστε οργανωμένοι πίσω και με επιθετικές πρωτοβουλίες-αυτοματισμούς με την ποιότητα που έχουμε στο επιθετικό κομμάτι να σκοράρουμε και να βάζουμε προβλήματα στον αντίπαλο».

Πριν την έναρξη του φιλικού, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο και είδε τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κολόσσι. «Δείπνισε με τον πρόεδρο της Εταιρείας Νίκο Κίρζη και νομίζω το επόμενο 48ωρο θα έχουμε την τελική απάντηση», κατέληξε ο κ. Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ