aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Είναι κουραστικό, είχα συνηθίσει αλλιώς»

Αυγουστή: «Είναι κουραστικό, είχα συνηθίσει αλλιώς»

Στις μισοάδειες κερκίδες στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος της επιβλητικής νίκης με 5-1 επί της Πάφου FC για την 3η αγωνιστική, στο πρώτο φετινό ματς των γαλάζιων στο πρωτάθλημα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε ότι από σήμερα η προσοχή όλων στο Κολόσσι είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λάτσιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή

«Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά λόγια του για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε με το δεξί, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Για μας αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει φτιαχτεί με πολλούς παίκτες. Ξέραμε πως έπρεπε να είχαμε καλό ρυθμό και αυτό έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα αυτή η ατμόσφαιρα από τη Δυτική κερκίδα είναι κουραστική, αλλιώς την είχα συνηθίσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που ήρθαν. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο Θέλουμε τις εξέδρες και τη δική μας και του αντίπαλου γεμάτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ