aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Έχουμε 90’ για να δώσουμε τα πάντα» (vid)

Αυγουστή: «Έχουμε 90’ για να δώσουμε τα πάντα» (vid)

Αγωνιστική υπέρβαση για 90’ ώστε να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Άιντραχτ ζήτησε ο Σωφρόνη Αυγουστή μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (8/11 22:00) με τους Γερμανούς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο για εμάς. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατή ομάδα με διάφορους τρόπους ανάπτυξης. Πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να πάρεις κάτι. Έχουμε δύσκολο έργο. Όμως, έχουμε 90 λεπτά να δώσουμε τα πάντα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι και πριν τελειώσει, το αποτέλεσμα δεν το γνωρίζουμε».

Για το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Εμείς βλέπουμε το αυριανό ματς. Θέλουμε να πάνε όλα καλά στο παιχνίδι και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Όμως όπως κάναμε και με τη Μαρσέιγ. Θέλουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο και αν πάρουμε κάτι θετικό θα είναι καλοδεχούμενο».

Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Μάριος Στυλιανου: «Η Άιντραχτ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ