aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δώσαμε δικαιώματα. Τα λάθη στοιχίζουν»

Αυγουστή: «Δώσαμε δικαιώματα. Τα λάθη στοιχίζουν»

Απογοητευμένος ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 3-1 που ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι για την ΑΕΚ σε διάστημα λίγων ημερών, αφού προηγήθηκε η βαριά αποτυχία από την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μας προβληματίζει που για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι χάνουμε με βαρύ σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι που αρχίσαμε αρκετά καλά και μετά δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Μας στεναχωρεί και εμάς στην ομάδα και τον κόσμο, όμως πρέπει να δούμε μπροστά και να κερδίσουμε το παιχνίδι με το Παραλίμνι. Υπάρχει αρκετός δρόμος, αρκετά ντέρμπι, όμως για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι θα πρέπει και σε αυτά τα μεγάλα ντέρμπι να παίρνουμε βαθμούς».

Ποιος ήταν ο λόγος που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι στα ντέρμπι: «Σίγουρα, πάλι στοίχισαν τα λάθη που κάναμε. Στα ντέρμπι πληρώνεις το παραμικρό λάθος. Το συζητήσαμε με τους παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν χάνεις τη συγκέντρωση σου σε τρία λεπτά χάνεις το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες μας τιμώρησαν».

Αν θα γίνει επιπλέον μετεγγραφή, είπε: «Είναι δύσκολη περίοδος ο Ιανουάριος. Σκέφτομαι πώς να βελτιώσουμε την ομάδα, σίγουρα μας ενδιαφέρουν κάποιες περιπτώσεις, όμως δεν είναι εύκολη η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ