aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

Αυγουστή: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή  προέβηκε σε δηλώσεις στην cytavision μετά το τέλους του παιχνιδιού με την Στρουμπρας. Συγκεκριμένα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τόνισε ότι ο επαναληπτικός με τη Στούμπρας θα είναι διαφορετική υπόθεση και ο Απόλλων δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη στη Λευκωσία.

Δείτε αναλυτικά: «Γνωρίζαμε τι θα βρίσκαμε στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλο. Αρχίσαμε καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι και μετά τη διακοπή είδαμε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή. Από τη στιγμή που χάσαμε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από του να κερδίσουμε στη Λευκωσία. Μας ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχιζόταν το παιχνίδι και ξαφνικά ξανάρχισε», ανέφερε ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια, απαντώντας και σε ερωτήσεις δήλωσε: «Θα είναι διαφορετικός ο αγώνας. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Σήμερα δεν παίξαμε ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που χάσαμε, τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα. Όμως δεν παίξαμε όπως θέλω εγώ . Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που έπρεπε να προσαρμοστούμε. Απουσίαζαν και οι δυο σέντερ φορ που αν τους είχαμε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε».

Για τον τραυματισμό του Μπρου, ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε: «Σε μεγάλο βαθμό ο τραυματισμός οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Μας ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχιζόταν το παιχνίδι και ξαφνικά ξανάρχισε και σίγουρα επηρέασε πάρα πολύ. Νομίζω ότι στον επαναληπτικό δεν θα αγωνιστεί. Ο Μαγκλίτσα θα είναι παρών, ενώ και ο Ρομπέρζ ελπίζω ότι θα είναι και αυτός καλά. Ο Ζελάγια επίσης θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ