aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία των “αν”, θέλω μισό-μηδέν αύριο»

Αυγουστή: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία των “αν”, θέλω μισό-μηδέν αύριο»

Δεν θέλησε να μιλήσει για στόχους και απέφυγε να απαντήσει τι θα σημαίνουν ενδεχόμενες δύο νίκες στα ντέρμπι με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, περί ου ο λόγος, στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τη «Μεγάλη Κυρία», τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η νίκη με… μισό μηδέν. Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:

Για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Ανόρθωση και Απόλλωνα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυο πάρα πολύ καλές ομάδες σε λιγότερο από τέσσερις μέρες. Ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος η Ανόρθωση. Είναι ντέρμπι και ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία όπως κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

Σχετικά με τα αγωνιστικά δεδομένα: «Οι Τολεμές και Σούτερνετ κάνουν αγώνα δρόμου. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν μεγάλη η συνεισφορά όλων και πρέπει να το δούμε και το αυριανό με τον ίδιο τρόπο και αν το δούμε με πάθος και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 95 λεπτά».

Αναφορικά με την προσπάθεια για εξασφάλιση θέσης στο Γιουρόπα Κόνφερνενς Λιγκ: «Από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας πρέπει να κερδίζουμε για να πλησιάζουμε τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς. Πρέπει να κερδίζουμε και ειδικά ντέρμπι για τον λόγο ότι η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κερδίσει ένα ντέρμπι μαζί μου και πρέπει αν θέλουμε να προχωρήσουμε πιο ψηλά πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολούθως, ο Κύπριος προπονητής ρωτήθηκε αν έρθουν νίκες στα ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα θα ανακτήσει η ΑΕΚ τις ελπίδες της για τον τίτλο: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία των “αν”. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Τι άλλαξε στα τελευταία δυο παιχνίδια και ποια η γνώμη σας για τις αποφάσεις της ΚΟΠ; «Από το τελευταίο ξεκινώ και είναι κάτι που έχει τελειώσει. Μένουμε συγκεντρωμένοι εμείς. Στα τελευταία παιχνίδια σκοράραμε επτά γκολ και αυτό μας χαροποιεί. Είδαμε ότι η ομάδα κάνει αρκετές ευκαιρίες και βάζει και γκολ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τελειώσει το αυριανό παιχνίδι να έχουμε μηδέν παθητικό και με μισό γκολ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τα εφτά γκολ της ΑΕΚ με τετράδα στην άμυνα, ενώ ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος ο Χάουγκενς: «Αυτή τη στιγμή με τετράδα βάλαμε επτά γκολ, αλλά σημασία έχει η συνέχεια. Σημασία έχει το πώς θα καταφέρουμε να αιφνιδιάσουμε την αντίπαλο για να πάρουμε τους βαθμούς. Τα συστήματα για μένα τα κάνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ