aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν τελείωσε τίποτε, ευχαριστημένος με την ενίσχυση»

Αυγουστή: «Δεν τελείωσε τίποτε, ευχαριστημένος με την ενίσχυση»

Σοβαρότητα όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία ζήτησε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνο την Πέμπτη (18/7, 20:00) στο ΓΣΠ για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η νίκη με 2-0 εκτός έδρας δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Λεμεσού, εντούτοις Σωφρόνης Αυγουστή και Ζοάο Πέδρο συνέστησαν σοβαρότητα και προσοχή.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις

«Δεν θα είναι εύκολο παιγνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε σοβαρότητα και ξέραμε τι να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση που θα πάρουν. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν τελείωσε τίποτα, αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μετά το αποτέλεσμα στην Λιθουανία».

 Για την ενίσχυση της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά αυτή δεν είναι η ώρα. Να τελειώσει το παιγνίδι αύριο και να το συζητήσουμε»

Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Ζοάο Πέδρο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ο αντίπαλος ήρθε έτοιμος να παίξει και πρέπει να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και αύριο. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ