aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν πάμε στα γκρουπ για την εμπειρία»

Αυγουστή: «Δεν πάμε στα γκρουπ για την εμπειρία»

Και πως να μην ήταν χαρούμενος ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Βασιλεία. Ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για την ενίσχυση και για το γκολ του Χάμπου Κυριάκου. Ξεκαθάρισε επίσης ότι οι γαλάζιοι δεν πάνε στους ομίλους για να πάρουν εμπειρίες.

«Είναι μια μεγάλη βραδιά για όλους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδωσαν χαρά στους χιλιάδες οπαδούς. Πίστεψαν ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό που μετρά είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι.  Σίγουρα αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.Η ομάδα πιστεύω είναι έτοιμη να ανταποκριθεί. Όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές, το λέω και δημόσια, φέτος δεν πάμε στα γκρουπ για να πάρουμε εμπειρία. Θα πάμε εκεί, με στόχους, όπως δυσκολέψαμε όλους τους αντιπάλους. Σήμερα οι παίκτες μου μου έδειξαν πάρα πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιούμε όλους όσους μας βλέπουν».

Ερωτηθείς για την ιστορική πρόκριση, είπε: «Όπως τότε άξιζαν συγχαρητήρια σε αυτούς που ήταν εδώ και πέρασαν στους ομίλους έτσι και σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η ιστορία γράφεται και χαράζεται μέσα από επιτυχίες. Αυτό θα μας δυναμώσει ακόμη περισσότερο αφού μεγαλώνει το σύλλογο. Είδαμε ένα μεγάλο αντίπαλο που τα τελευταία 14 χρόνια βρίσκεται σε ομίλους να καταφέρνουμε να τους στερήσουμε αυτή την χαρά»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε και για την ενίσχυση: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Κάτι παρακολουθούσαμε, η νύχτα είναι μεγάλη. Πιστεύω σε αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ είναι ισάξιοι. Όποιος μπει στον αγωνιστικό χώρο είναι έτοιμος γιατί αυτοί που βρίσκονται στο Κολόσσι δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο».

Τέλος, είπε για το γκολ του Χάμπου Κυριάκου: «Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτό το γκολ μας έδωσε την πρόκριση να χαρούμε και να απολαύσουμε για ακόμη μια φορά αυτά τα ταξίδια. Χωρίς στόχους δεν πας μπροστά. Κάποιους τους πετυχαίνεις και κάποιους όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ