aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν ήθελα τη διακοπή» (τί είπε για ενίσχυση)

Αυγουστή: «Δεν ήθελα τη διακοπή» (τί είπε για ενίσχυση)

Όπως είθισται πριν από κάθε παιχνίδι του Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου. Ενόψει, λοιπόν, της αναμέτρησης με τη Δόξα στο Μακάρειο την ερχόμενη Δευτέρα, ο Κύπριος τεχνικός μίλσε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Θα βρούμε ακόμα καλύτερη τη Δόξα σε σχέση με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επιστρέφουν σήμερα όλοι στις προπονήσεις πλην του Ενσούε, θα δούμε πώς είναι και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Η Δόξα είναι πολύ καλή και με αυτά που δείχνει στο γήπεδο θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, η Δόξα άλλαξε πράγματα στο παιχνίδι της. Έχει ενθουσιασμό με τον νέο προπονητή. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Δεν ήθελα τη διακοπή, η ομάδα βρήκε καλό ρυθμό, όμως αυτά είναι τα δεδομένα και μέχρι την Κυριακή θα δώσουμε ρυθμό στις προπονήσεις για να επιλέξουμε την καλύτερη εντεκάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε επίσης:

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά, είπε: «Πλην του Ρομπέρζ και του Ψύχα οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Ο Ρομπέρζ προσπάθησε να μπει στις προπονήσεις την Παρασκευή. Βγήκε λόγω ενοχλήσεων. Είναι ανοιχτό αν χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό να πάρει δεύτερη γνώμη. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο».

Ερωτηθείς για τα μετεγγραφικά, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας πως: «Πρώτος στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι που ακολουθεί. Ξέρουμε ότι μείναμε αρκετά πίσω και θα προσπαθήσουμε με τα δεδομένα που έχουμε, τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μέχρι τον Γενάρη. Αξιολογούνται καθημερινά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει παρθεί απόφαση. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα πάρουμε αν χρειαστεί η ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ξεκάθαρη τοποθέτηση για Μάγκλιτσα

Μιλώντα για τις διαφορές από τότε που ανέλαβε ξανά τον Απόλλωνα, είπε: «Όταν ήρθα, η ομάδα ήταν αρκετά πίσω ψυχολογικά. Μετά τη νίκη με την ΕΝΠ είδαμε πόσο άλλαξε η ψυχολογία. Θέλω να συνεχίσει ο ενθουσιασμός».

Ερωτηθείς για το προηγούμενο παιχνίδι, απάντησε: «Κάθε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστό. Παίζουν ρόλοι οι λεπτομέρειες, όταν δεν είσαι τυχερός χάνεις βαθμούς και τον μεγάλο στόχο της νίκης. Στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε την υστάτη να μη χάσουμε παρότι ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτά είναι παιχνίδια έξι βαθμών, αν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ θα μεγάλωνε η διαφορά. Πήραμε από ένα βαθμό και αυτό ήταν το δίκαιο στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε λιγότερη πίεση. Ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα από πέρσι γιατί ξέραμε ότι με δέκα βαθμούς θα είμαστε μακριά από τον στόχο. Μετρά το πάθος και η θέληση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι στοιχείο που θα το κρατήσουμε, μας έλειπε και είναι σημαντικό να το κρατήσουμε».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Ρομπέρζ, ίσως πάει στο εξωτερικό

Για τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι με τη Δόξα: «Έχουμε μελετήσει τη Δόξα, έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Αλίμονο να πιστεύεις ότι θα πάρεις εύκολα το τρίποντο. Στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και σιγά σιγά να πλησιάσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ