aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν δίνω εξετάσεις, εύχομαι να ζήσω όσα έζησα με τον Απόλλωνα»

Αυγουστή: «Δεν δίνω εξετάσεις, εύχομαι να ζήσω όσα έζησα με τον Απόλλωνα»

«Θα σας πω ξεκάθαρα. Δεν είμαι εδώ για να δίνω εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι», απάντησε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 1-2 της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, όταν ρωτήθηκε εάν έχει μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα για το μέλλον του και πρόσθεσε:

«Έχω αρχίσει την καριέρα μου το ’16. Αν δείτε πριν από τρεις ημέρες έδιναν όλοι συγχαρητήρια επειδή θα έχουμε πέντε ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα την τύχη αυτούς τους 26 βαθμούς να τους ζήσω με την προηγούμενη ομάδα μου. Την επόμενη σεζόν με μια δυνατή ομάδα και δυνατή διοίκηση, εύχομαι να με βοηθήσει ο θεός, σε όποια ομάδα και να βρίσκομαι, να ζήσω τα ίδια που έζησα με τον Απόλλωνα».

Όσο για τη δήλωσή του για την αποψινή ήττα από τους μαυροπράσινους, δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Ξεκάθαρο. Είπα κάτι πριν από καιρό πως αν καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη θα είναι μεγάλος άθλος. Στην αρχή είπα ότι θα διεκδικήσουμε τους δύο στόχους, όμως στην πορεία παρά το ότι κάναμε προσπάθεια νομίζω φτάσαμε, και θα είμαι ειλικρινής, στο πιο ψηλό σημείο με τους αντίπαλους που είχαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, που ήδη άρχισε, για να μπορέσει ο κόσμος της ΑΕΛ να δει την ομάδα του να κερδίσει και να είναι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ