aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Δεν ασχολούμαστε με την ΑΕΛ ή τον αντίπαλο, ήταν άδικο»

Αυγουστή: «Δεν ασχολούμαστε με την ΑΕΛ ή τον αντίπαλο, ήταν άδικο»

To καθιερωμένο ραντεβού με τους αθλητικούς συντάκτες είχε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής του Απόλλωνα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής (9/2) με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για την ήττα από την ΑΕΛ και για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στις φήμες των τελευταίων ημερών περί μετεγγραφής των Χάμπου Κυριάκου και Ιωάννη Πίττα (διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα ανέφερε)

Στις πρώτες του τοποθετήσεις αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ στο Τσίρειο και στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του: «Ο αγώνας είναι σημαντικός και μονόδρομος για την ομάδα μας. Οι στόχοι που βάλαμε σιγά-σιγά προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε. Είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές μας και με μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε κατάφερε η ομάδα να επιστρέψει. Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας είναι σημαντικό για τους παίκτες και για όλους. Ο λόγος είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες. Τα θετικά είναι πως από χθες ο Γιούστε έχει μπει μαζί μας στις προπονήσεις. Είχαμε την ατυχία με τον Γκακπέ που μας άλλαξε αρκετά. Σε ένα μήνα ελπίζουμε να είναι ο ίδιος. Ο Σάσα είναι εκτός αποστολής. Σελίμοβιτς και Γιαννιώτας είναι τιμωρημένοι. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Είδαμε την ΕΝΠ στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκανε φοβερό ματς και είμαστε έτοιμοι με τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Ερωτηθείς για το κλίμα μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός είπε: «Πληγώθηκαν οι παίκτες και στα αποδυτήρια έβγαλαν εγωισμό είναι σημαντικό. Κάποιοι πριν μερικούς μήνες έλεγαν για στόχο εξάδα. Ο Απόλλων δεν είναι για εξάδα. Είναι εκεί για να διεκδικήσει τίτλους μέχρι τέλος. Το τι έφταιξε; Σίγουρα δεν ήταν στην μέρα της η ομάδα, όμως δεν πρέπει να μηδενίζουμε αυτά που έκαναν τους δυο μήνες και αυτές τις δέκα σερί νίκες. Το αφήνουμε πίσω μας και όπως είπα μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα, το φάρμακο είναι η νίκη. Έχουμε τον Ροσκόπφ που είναι μια λύση και μαζί με τους άλλους παίκτες θα βρεθούν οι λύσεις. Είναι έτοιμος και θα είναι στην αποστολή γιατί στη Ρουμανία είχε παιχνίδια πάνω του. Δεν ασχολούμαστε με την ΑΕΛ ή τον αντίπαλο, μόνο με το δικό μας σπίτι, τη δικιά μας ομάδα. Αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο είναι ο τραυματισμός του Γκακπέ που θα μπορούσε να παίξει και να βοηθήσει».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του πρωταθλήματος και τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ο Αυγουστή απάντησε: «Κάποιοι ανέφεραν πως είχε θέμα η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αυτή η γραμμή με Σελίμοβιτς και Σαλαι θα μεταβούν σύντομα στο εξωτερικό για μετεγγραφή. Δεν μπορείς να τους κρίνεις σε ένα αγώνα που δεν ήταν στη μέρα τους. Έδωσαν πάρα πολλά για να έχουμε αυτό το σερί. Ήταν άδικο αυτές τις μέρες να είχαν αυτήν την κριτική. Δεν είμαι μόνο για εμάς δύσκολος ο δρόμος αλλά για όλους. Όλοι θα έχουν διπλά παιχνίδια. Αυτή την στιγμή το πρωτάθλημα έχει πάρει μια άγρια ομορφά. Είτε Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ η κάθε μια ομάδα παίζει για τους βαθμούς. Όλοι είναι τελικοί. Υπάρχουν αγώνες με όλους. Στη συνέχεια θα είναι αγώνες έξι βαθμών. Αν έχεις να καλύψεις και κάποια διαφορά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο πρωτοπόρος έχει τον πρώτο λόγο».

Παρακολουθείστε σε βίντεο τη συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ