aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Αν κάνουμε 4η μετεγγραφή θα φύγει κάποιος. Καλά νεά με Μάρκοβιτς»

Αυγουστή: «Αν κάνουμε 4η μετεγγραφή θα φύγει κάποιος. Καλά νεά με Μάρκοβιτς»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, την κατάσταση της υγείας του Μάρκοβιτς και το κεφάλαιο μετεγγραφές μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής του Απόλλωνα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον Εθνικό, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε την πρόθεση απόκτησης του Σέρβου μέσου, Ντζιόρτζε Ντένιτς.

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Απόλλωνα, όσους έχουν κάρτα φιλάθλου να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Είναι ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και θέλουμε την στήριξη του κόσμου, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Σίγουρα μας περιμένει δύσκολη αναμέτρηση την Κυριακή. Είδαμε και χθες (σ.σ. Εθνικός – ΑΠΟΕΛ) ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες να πάρουν βαθμολογικό κέρδος. Πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Να μπούμε συγκεντρωμένα και από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν επιστροφές και θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Για τους τραυματίες, στο τελευταίο ματς είχαμε τρεις με κάρτες, τρεις που βγήκαν από το ρόστερ, δύο μυικοί τραυματισμοί, ο Γιούστε είναι σε καλό δρόμο να επιστρέψει. Είχαμε και την ατυχία με τον Σάσα, ο οποίος ευτυχώς τώρα είναι σε καλό δρόμο. Γι’ αυτό ήταν και δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεσή μου».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται: «Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Φέραμε δύο παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα. Και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα ενισχυθούμε περισσότερο. Είμαστε έτοιμοι με αυτά που έδειξε το ρόστερ ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε δυσκολία».

Αν υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Σέρβο μέσο Ντένιτς και αν υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής του Μάρκοβιτς: «Τα δεδομένα είναι εκεί. Υπάρχουν τρεις κενές θέσεις (σ.σ. Σελάγια, Καρ, Ρομπέρζ διαγράφηκαν). Αν καταλήξουμε τον Ντζιόρτζε Ντένιτς (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ). Και ενισχύσουμε το ρόστερ οι θέσεις κλείνουν (σ.σ. Ματέι, Μπένσοπ, Ντένιτς. Αν προχωρήσουμε και με τέταρτη κίνηση για τον κατάλογο Α’ τότε θα αποχωρήσει ένας παίκτης από το ρόστερ για να εγγράψουμε αυτόν που θα έρθει. Με το θέμα του Σάσα (σ.σ. Μάρκοβιτς) παρόλο που ανησυχήσαμε αρχικά πολύ οι τελευταίες μέρες φέρνουν θετικά νέα και ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε πιο νωρίς κοντά μας».

Υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης επιθετικού για τον κατάλογο Β’; «Αν υπάρχει παίκτης από τον κατάλογο Β’ που μπορεί να μας βοηθήσει γιατί όχι να έρθει παίκτης για τον κατάλογο Β’».

Αν θέλει και τρίτο επιθετικό: «Τώρα έχουμε δυο επιθετικούς και ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει κάποιος που δεν είναι η φυσική του θέση, όπως έγινε και ανταποκρίθηκαν κάποιοι παίκτες πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι δυνατή σε όλες τις θέσεις».

Αν υπολογίζεται ο Μπένσοπ για το παιχνίδι με τον Εθνικό; «Είναι σε καλό στάδιο, κάνει κανονικά προπόνηση με την ομάδα. Αν είναι όλα είναι ΟΚ με την κάρτα του σίγουρα θα είναι στην αποστολή με τον Εθνικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ