aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Αν ήταν Κύπρο ο Μουρίνιο θα ήμασταν μαζί σε καφέ...»

Αυγουστή: «Αν ήταν Κύπρο ο Μουρίνιο θα ήμασταν μαζί σε καφέ…»

Ενοχλημένος με την κριτική που ασκήθηκε κατά τη διάρκεια της βδομάδας λόγω του ότι ο Απόλλων δεν είχε καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού για την 7η αγωνιστική δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Μιλώντας μετά την άνετη επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στο πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία του κορωνοϊού τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο φέρνοντας το παράδειγμα της Τότεναμ του Μορίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν συγκεντρωμένοι και πήραν μια δίκαιη νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Βλέπουμε τη συνέχεια. Για να μείνεις εκεί που είσαι χρειάζεται αρκετή δουλειά και προσπάθεια. Οι παίκτες μου δείχνουν νοοτροπία. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Να ευχηθώ στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας ότι καλύτερο. Ξεκινούμε την προετοιμασία μας την Δευτέρα για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Δεν μου άρεσε η αδικία της περασμένης βδομάδας για την ομάδα. Τρεις βαθμοί σήμερα και τρεις την περασμένη βδομάδα. Πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά και να κρατούμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία. Είδατε τι έγινε με τον καλύτερο προπονητή στην αμυντική τακτική τον Μουρίνιο. Κέρδιζε 3-0 στο 82′ και δέχθηκε τρία γκολ. Αν ήταν στην Κύπρο ο Μουρίνιο, θα ήμασταν μαζί σε ένα καφέ».

Για την ετοιμότητα του Χάμπου Κυριάκου: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Ο Χάμπος επανέρχεται. Ο Λάρσον δεν ήταν τόσο καλός στο προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα έκανε διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τους ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα».

Εάν θα είναι έτοιμοι οι Νταμπό και Γιαννιώτας με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι αρκετά πίσω. Θα αξιολογούνται καθημερινά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ