aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Αυτός θα περάσει στην επόμενη φάση»

Αυγουστή: «Αυτός θα περάσει στην επόμενη φάση»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν.

Για το παιχνίδι: «Έχουμε μελετήσει την Αμπερτίν είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από την Ζάρια. Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε πως θα είναι πολύ ψηλού βαθμού δυσκολίας. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα παιχθεί στις λεπτομέρειες η πρόκριση. Όποια κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει».

Για τον Άρνασον: «Είναι πολύ καλό που έρχονται ποδοσφαιριστές επιπέδου στην Κύπρο. Για τον Άρνασον έχω μια πολύ καλή εικόνα».

Αν θα παίξει κυρίως για να μην δεχθεί γκολ: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Για την Αμπερτιν: «Η Αμπερτίν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Λειτουργεί ως ομάδα και έχει κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως και εμείς έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το ότι μέχρι σήμερα δεν κέρδισε κυπριακή ομάδα στην Σκωτία: «Αυτό θα το δούμε αύριο».

Για τον Γιάκολις: «Ο Γιάκολις είναι σε πολύ κατάσταση και θα δούμε αύριο αν θα αγωνιστεί».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο και είναι κάτι που θέλουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε εδώ για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο να κάνουμε το παιχνίδι μας και περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι

Για το γεγονός πως στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν την κατοχή: «Όντως είχαμε την κατοχή, ήμασταν καλύτερη ομάδα, για το αυριανό παιχνίδι όμως θα το δούμε. Από την περσινή χρονιά ξεκινήσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και φέτος είχαμε κάποια διαστήματα με πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα έχει άλλες μετεγγραφές η ομάδα: «Η διοίκηση έφερε τους ποδοσφαιριστές που ζήτησα. Θα γίνει μια αξιολόγηση και αν χρειάζεται και άλλη ενίσχυση τότε θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ