aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Αυτός είμαι, δεν κρύβομαι και δεν μπορώ να αλλάξω…»

Αυγουστή: «Αυτός είμαι, δεν κρύβομαι και δεν μπορώ να αλλάξω…»

Εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή και το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Απόλλωνα από την Αϊντχόφεν με 4-0. Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στην ατυχία και την έλλειψη συγκέντρωσης από την ομάδα του, ενώ παράλληλα τόνισε πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της ήττας υπογραμμίζοντας πως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι βαριά ήττα για την ομάδα μας. Ξεκίνησε το παιχνίδι και για 65’ ελέγχαμε τον αγώνα. Κάναμε τις ευκαιρίες μας, μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της πρόκρισης, πήραμε πολλά ρίσκα και δεν τα καταφέραμε. Να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη της ήττας είναι καθαρά δική μου. Αυτός είμαι δεν μπορώ να αλλάξω, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Η ατυχία κάθε φορά και η συγκέντρωση κάθε φορά μας πληγώνει. Αυτός είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκανα οι ποδοσφαιριστές μου. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας ακολούθησαν εκτός Κύπρου και αυτούς που βρέθηκαν εδώ στο ΓΣΠ. Συγχαρητήρια στην Αϊντχόφεν και να μην ξεχνάμε με ποιους είχαμε να κάνουμε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κάτι είπε ο Τιμούρ προχθές, ένας ποδοσφαιριστής αξίζει όλοι την ομάδα μας, ένας ποδοσφαιριστής που πωλήθηκε από την Αϊντχόφεν αξίζει δύο φορές την ομάδα μας (σ.σ εννοεί τον Λοθάνο που μετακόμισε στην Νάπολι). Επαναλαμβάνω η ευθύνη είναι η δικιά μου αλλά είναι κρίμα γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια στον Απόλλωνα τόνισε: «Έχει τελειώσει ο κύκλος της Ευρώπης. Από τις 14 του μηνός, η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην δύσκολη χρονιά που μας περιμένει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ