aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή / AEK: «Έχει θέματα ο Τρισκόφσκι, δεν υπολογίζεται»

Αυγουστή / AEK: «Έχει θέματα ο Τρισκόφσκι, δεν υπολογίζεται»

Χωρίς τον Ιβάν Τρισκόφσκι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ αύριο στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ, όπως ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου που μόλις ολοκληρώθηκε. «Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν θα βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι», δήλωσε συγκεκριμένα. Ο Σκοπιανός επιθετικός αντικαταστάθηκε στο πρόσφατο ματς με την Ομόνοια καθώς έμεινε από δυνάμεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου προπονητή:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λεμεσό. Πάμε με τη σκέψη στη νίκη, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΛ στην έδρα της δεν έχει χάσει βαθμό, όμως κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όπως είπα και με την Ομόνοια, σε τέτοια ντέρμπι το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε για το αυριανό παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι αλάνθαστη στο Τσίρειο:

«Η πιο καυτή έδρα ήταν η Αρένα, αλλά χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν έδρες. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, τελειώνει ο β’ γύρος. Όσο πιο πολλά ματς κερδίσεις, τόσο πιο ψηλά θα είσαι όταν αρχίσουν τα πλέι οφ».

Ακολούθως ρωτήθηκε αν είναι πιθανή η αλλαγή σχηματισμού: «Ποτέ δεν ανοίγω τα χαρτιά μου για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον εκάστοτε αντίπαλο».

Όσο για τα αγωνιστικά, ανέφερε: «Ο Τρισκόφσκι είχε κάποια θέματα, πέρασε από γενικές εξετάσεις, είναι καλά στην υγεία του, όμως δεν θα βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι. Υπάρχουν οι επιλογές και ως σύνολο θα προσπαθήσουμε να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία για τους τρεις βαθμούς. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα δούμε ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή».

Τέλος του ζητήθηκε να απαντήσει τι έφταιξε για τη βαριά ήττα από την Ομόνοια (0-3): «Σίγουρα υπήρχε προβληματισμός μετά την ήττα. Όπως παραδέχθηκε και ο Χένινγκ Μπεργκ, ήταν άδικο το σκορ, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε, ενώ η αντίπαλος καθάρισε το παιχνίδι με τις τρεις του τελικές στο ημίχρονο. Από τέτοια παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε τα θετικά και να διορθώνουμε τα αρνητικά. Λάθη θα γίνουν σε ένα παιχνίδι, το σημαντικό είναι να γίνονται λιγότερα από τον αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ