aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ατσάλινη» ΑΕΚ, μάγκες οι παίκτες του Ιραόλα! (pics)

«Ατσάλινη» ΑΕΚ, μάγκες οι παίκτες του Ιραόλα! (pics)

Tο εισιτήριο πρόκρισης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχει στα χέρια της η ΑΕΚ, μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα που απέσπασε στην Αυστρία σε βάρος της Στουρμ Γκρατζ (2-0). Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα με άμυνα από γρανίτη και αντεπιθέσεις-φωτιά, άλωσε το «Λίμπναουαρ» και διέψευσε αυτούς που πίστευαν ότι δύσκολα θα έπαιρνε τέτοιο αποτέλεσμα εκτός έδρας. Πλέον το μόνο που πρέπει να κάνει η λαρνακιώτικη ομάδα σε μια εβδομάδα στο «ΑΕΚ Αρένα, είναι να διαφυλάξει το 2-0 σαν «κόρη οφθαλμού», με νίκη ή ισοπαλία, ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Διαβάστε επίσης: «Άνοιξαν» το κεφάλι του βοηθού, διακοπή στο Στουρμ Γκρατζ – ΑΕΚ!

Το τελικό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του αγώνα, είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Η ΑΕΚ εδικαιούτο τη νίκη και την πήρε με το σπαθί της από τα γκολ που σημείωσαν οι Τρουγιόλς (47’) και Τρισκόφκσι (74’), ενώ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των κιτρινοπράσινων είχε και δοκάρι (51’), αλλά και 2-3 κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Είχαν και οι Αυστριακοί κάποιες καλές στιγμές, όμως ο Τόνιο φώναξα δυνατά «παρών» όποτε χρειάστηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στα αξιοσημείωτα η 20λεπτη διακοπή του ματς λόγω τραυματισμού του β’ βοηθού διαιτητή μετά από ρίψη μπουκαλιού. Το κεφάλι του Σουηδού ρεφ Φρέντρικ Κλάιβερ σκίστηκε, του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, αποχώρησε με επίδεσμο στο κεφάλι και το ματς ήταν στο αέρα για περίπου 20 λεπτά, όμως τελικά με εντολή της ΟΥΕΦΑ μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε όπως επαναρχίσει και ολοκληρωθεί.

Σκόρερ: 46′ Τρουγίολς, 74′ Τρισκόφκσι

Κίτρινες: Ζούλγιε / Κάσες, Ακοράν

Κόκκινες: -/-

Στουρμ Γκρατζ: Σιεμπενχάλ, Αυλωνίτης, Σπεντλχόφερ, Μάρεσιτς, Λόβριτς (63′ Λάκνερ), Ζούλγιε, Γκρόζουρεκ (46′ Χούσπεκ), Χιερλάντερ, Κοχ, Πινκ, Χόσινερ (57′ Εζέ)

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Ιωάννου (59′ Μοϊσόφ), Τρουγιόλς (80 Τέτε), Γκονζάλεθ, Χέφελ, Λαρένα, Ακοράν, Κάσες, Τρισκόφσκι (76′ Τομάς), Γιάννου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ