aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑτλέτικο με τα χίλια ζόρια (video)

Ατλέτικο με τα χίλια ζόρια (video)

Το πρώτο φετινό γκολ του Σαούλ Νίγεθ έδωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μία πολύ αγχωτική νίκη επί της Λας Πάλμας με 1-0.

ο κλίμα στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετά από καιρό ήταν πολύ μουδιασμένο. Τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα έφεραν μεγάλη παγωμάρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν έβγαζε στο γήπεδο αυτά που την καθιέρωσαν στην εποχή Σιμεόνε.

Μοναδική λύση σε όλα αυτά είναι οι νίκες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε πολύ άγχος απέναντι στην Λας Πάλμας, όμως το πρώτο φετινό γκολ του Σαούλ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ήταν αρκετό για να έρθει το πολύτιμο 1-0.

Η εμφάνιση των «ροχιμπλάνκος» δεν ήταν κάτι το τρομερό, όμως στο τέλος της ημέρας οι παίκτες του Σιμεόνε δικαιώθηκαν. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος με Σαούλ (15’) και Λέμος (33’) με την Λας Πάλμας να ανθίσταται σθεναρά στην Μαδρίτη.

Ο γόρδιος λαιμός λύθηκε από τον Σαούλ. Ο Ισπανός χαφ πήρε το ριμπάουντ μετά από απομάκρυνση της άμυνας και με εκπληκτικό αριστερό βολέ στο παραθυράκι του Χάβι Βάρας έκανε το 1-0 (59’) που έμεινε ως το τέλος, με τους «ροχιμπλάνκος» να κάνουν προσεκτική διαχείριση του σκορ στα τελευταία λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ